Flash Felt Hijaiyyah Baris Atas - Set Furqan ED062 - NEW!


Flash Felt Hijaiyyah. - NEW ARRIVAL!

Anak dah bersedia nak dikenalkan dgn kad imbas?

Mencari inovasi kad imbas dengan ciri yg ditingkatkan?


Jom dapatkan 1

Ciri best yg ada pada felt ni byk laaa haaiii 
✔ jahitan kemas & rapi boleh dibasuh
✔ mesra bayi
✔ ada eyelet ikut warna kepingan felt , boleh pasang ring / boleh jd kan handbook
✔ selamat - kalau baby2 gigit, warna tak luntur

✔ huruf timbul
✔ ringan

Cara guna bergantung kepad ibu-ibu. Nak guna masa baby, boleh apply macam cara kad imbas - letak depan mata baby sambil sebut huruf..alihkan..ke huruf lain pulak.. atau kalau dalam handbook, anak boleh belek sendiri

Ada
ABC
abc
123
ا ب ت 


Best ke best?. Senyum sikit 

Harga setiap flash felt lain-lain ye  SET FURQAN sesuai untuk bayi dari baru lahir sehingga umur 6 tahun.


:heart







Bagi ibu yang mempunyai flash felt hijaiyah, disini dilampirkan tips penjagaan flash felt hijaiyah supaya ia boleh tahan lebih lama dan boleh digunakan beberapa generasi anak.

1. Basuh apabila kotor. Flash felt boleh dibasuh dengan tangan dan sabun. Elakkan daripada membasuh menggunakan berus. Tetapi adalah lebih baik supaya flash tersebut dibasuh pada bahagian yang kotor sahaja memandangkan terdapat 2 bahagian yang mempunyai material besi; di bahagian lubang dan ball chain. Pastikan kedua-dua bahagian ini tidak terkena air untuk mengelakkan ia berkarat.


2. Jangan masukkan ke dalam mesin basuh supaya flash felt tahan lama

3. Jika terdapat kedutan di bahagian felt, anda boleh iron felt tersebut pada tahap kepanasan yang sederhana

4. Bagi mengelakkan huruf hijaiyah tercabut, ia juga boleh diiron supaya ia kekal melekat pada kain felt. Gambar bawah merupakan flash felt hijaiyah milik saya (penulis) yang bertahan sudah 3tahun.



Alhamdulillah 


Koleksi Testimoni Pengguna Flash Felt Hijaiyyah

Flash felt
Set Furqan - baris atas, bawah, depan Harga Asal: RM57.90 Harga Promo: RM51.90

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Flash Felt Hijaiyyah Baris Atas - Set Furqan ED062 - NEW!

  • Product Code: ED062
  • Availability: 9
  • RM57.90
  • RM51.90

Qty

Tags: flash felt